Detalii de știri

Filme premiate la Cannes disponibile pe Netflix

Filme premiate la Cannes disponibile pe Netflix LanguageRomanian

Filme premiate la Cannes disponibile pe Netflix

Netflix oferă o gamă variată de filme premiate la Festivalul Internațional de Film de la Cannes. Fie clasice, fie producții mai noi, toate sunt disponibile pe Netflix. Acest articol îți arată care sunt aceste filme și ce premii au primit.

Ce este Festivalul de Film de la Cannes?

Festivalul de Film de la Cannes este un eveniment cinematografic important. Se organizează anual în Cannes, Franța. Este cunoscut pentru selecția sa prestigioasă de filme și pentru premiile acordate către actori, regizori și producători.

Iubitorii de film sunt încântați că multe dintre filmele premiate la Cannes sunt disponibile pe Netflix. Printre cele mai cunoscute se numără: „Parasite” de Bong Joon-ho, „Pulp Fiction” de Quentin Tarantino și „BlacKkKlansman” de Spike Lee. Deci, poți vedea aceste filme chiar la tine acasă!

Un sfat: Acordă o atenție specială filmelor Cannes despre care nu ai auzit înainte. Ele pot fi surprinzătoare!

De ce sunt importante filmele câștigătoare la Cannes?

Filmele câștigătoare la Cannes sunt considerate referințe pentru cinematografia mondială. Acestea oferă o perspectivă asupra celor mai bune producții ale anului. Optând pentru aceste filme, spectatorii se asigură că au de-a face cu creația unor artiști talentați și experimentați.

Stream-urile de filme și platformele online oferă astăzi acces la filmele premiate de la Cannes. Multe dintre cele mai bune se găsesc pe Netflix. De exemplu:

 • Blue Is the Warmest Color (Palme d’Or, 2013)
 • The Square (Palme d’Or, 2017)
 • Shoplifters (Palme d’Or, 2018)
 • I, Daniel Blake (Palme d’Or, 2016)

Alegerea unui astfel de film îți va oferi o perspectivă nouă și interesantă asupra artei cinematografice. În plus, vei câștiga o perspectivă mai largă asupra problemelor sociale și culturale actuale ale lumii.

Alegerea îți aparține – să îți arunci o privire asupra lumii care te înconjoară sau să rămâi în zona comfortului.

Câteva filme premiate la Cannes disponibile pe Netflix

Netflix este gazda multor filme care au câștigat premii la Festivalul de Film de la Cannes! Dacă doriți să vizionați o excelență cinematografică, vedeți aceste trei filme premiate:

„Atlantice” – A câștigat premiul Grand Prix în 2019. L-a regizat Mati Diop. Este vorba despre o fată care se îndrăgostește de un muncitor în construcții în timp ce plănuiește să emigreze.
„Eu, Daniel Blake” – A câștigat premiul Palme d’Or în 2016. Ken Loach a fost regizor. Filmul este despre lupta unui dulgher cu handicap cu sistemul de asistență socială.
„The Meyerowitz Stories (New and Selected)” – Acesta a concurat pentru premiul Palme d’Or în 2017. Noah Baumbach a regizat-o. Urmărește viața unei familii neobișnuite din New York.

Luați niște floricele de porumb și aruncați-vă în Netflix pentru o experiență cinematografică cu adevărat de neuitat!

Filmele câștigătoare la Cannes disponibile pe Netflix

Netflix a adăugat o colecție uimitoare! Filme premiate la Festivalul Internațional de Film de la Cannes sunt acum disponibile pe platforma lor. Acolo vei găsi atât filme cunoscute, cât și acele care au adunat recunoștința juriului. Hai să explorăm ce au pregătit și prezentăm cele mai bune filme din această categorie!

Filme câștigătoare la Cannes disponibile pe Netflix în prezent

Netflix oferă acum o serie de filme câștigătoare de la Cannes, care trebuie văzute de cinefili. Printre acestea se află:

 • I, Daniel Blake – care a obținut Palme d’Or în 2016 și se concentrează pe sistemul birocratic și asistența socială din Marea Britanie.
 • Okja – regizat de Bong Joon-ho și premiat cu Palme d’Or în 2019, este despre fetița care se luptă pentru a salva creatura fantastică Okja.
 • The Square – premiat cu Palme d’Or în 2017, acesta se concentrează pe problemele morale ale societății suedeze moderne.

Pro tip: Abonați-vă la Netflix și pregătiți-vă un set-up audio-vizual pentru o experiență de vizionare de calitate.

Ce să așteptați de la filmele câștigătoare la Cannes?

Filmele câștigătoare la Cannes, disponibile pe Netflix, sunt remarcabile prin calitatea lor artistică și tematica interesantă. Exemple notabile:

 • “La Vita Nuova” (2021) – Premiul Grand Prix la Cannes în 2021. Acest film italian regizat de Marco Bellocchio prezintă povestea unei femei în căutarea unui loc într-o familie disfuncțională.
 • “The Square” (2017) – Câștigătorul premiului Palme d’Or în 2017. Acest film suedez regizat de Ruben Östlund explorează artea contemporană și relațiile umane.
 • “I, Daniel Blake” (2016) – Câștigător al Palm d’Or. Acest film britanic regizat de Ken Loach se concentrează pe problema socială actuală și dificultățile întâmpinate de către sistemul de bunăstare socială.
 • “Amour” (2012) – Câștigătorul Palme d’Or în 2012. Acest film francez regizat de Michael Haneke se axează pe tema îmbătrânirii și a modului în care dragostea poate fi pusă la încercare.

Aceste filme câștigătoare la Cannes sunt disponibile pe Netflix, pentru cinefilii pasionați și cei care vor să vadă cele mai bune filme premiate. Deci, ce mai aștepti? Deschide Netflix și bucură-te de unul dintre aceste filme remarcabile!

În ce mod filmele câștigătoare la Cannes sunt diferite față de celelalte filme de pe Netflix?

Filmele câștigătoare la Cannes, disponibile pe Netflix, au o reputație remarcabilă. Acest lucru se datorează calității producției, prestigiului festivalului și impactului artistic. Sunt recunoscute internațional ca fiind cele mai importante și reușite realizări cinematografice ale anului.

Selecția de filme de la Cannes prezintă povestiri originale și inovatoare, oferind experiențe unice publicului. Aceste filme sunt o oportunitate pentru pasionații de filme de a vedea unele dintre cele mai bune creații din lumea cinematografiei.

întrebări frecvente

1. Ce filme premiate la Cannes sunt disponibile pe Netflix?

În prezent, Netflix oferă câteva filme premiate la Cannes, printre care se numără: “I, Daniel Blake” (Palme d’Or 2016), “Personal Shopper” (Prix de la mise en scène 2016), “Okja” (Prix du jury 2017) și “The Square” (Palme d’Or 2017).

2. Pot să găsesc și alte filme premiate la festivalul de la Cannes pe Netflix?

Da, în afară de cele menționate mai sus, Netflix mai oferă și alte filme care au câștigat premii la Cannes, dar nu sunt disponibile în toate regiunile. Pentru a vedea ce opțiuni sunt disponibile în țara ta, verifică conținutul Netflix.

3. În ce țări pot fi vizionate filmele premiate la Cannes de pe Netflix?

Disponibilitatea filmelor premiate la Cannes poate varia în funcție de regiune. Cu toate acestea, majoritatea titlurilor sunt disponibile în toate țările unde Netflix este disponibil.

4. Există și filme românești premiate la Cannes disponibile pe Netflix?

Netflix poate oferi ocazional filme românești premiate la Cannes, dar acest lucru depinde de drepturile de distribuție. În prezent, nu există niciun film românesc premiat la Cannes disponibil pe platforma Netflix.

5. Pot să vizualizez filmele premiate la Cannes de pe Netflix fără a avea un cont de abonament?

Nu, pentru a vizualiza conținutul de pe Netflix, este necesar să ai un cont activ de abonament. Cu toate acestea, Netflix oferă o perioadă de probă gratuită de 30 de zile pentru noii abonați.

6. Există o limită de timp pentru a vizualiza filmele premiate la Cannes de pe Netflix?

Nu, nu există nicio limită de timp pentru a vizualiza filmele premiate la Cannes de pe Netflix. Acestea rămân disponibile pe platformă atâta timp cât sunt incluse în biblioteca de conținut a Netflix.

Share

Categorii

Profil social

Now! Get a Free Contact Our Agent To Get A Quote