Detalii de știri

Filme cu supereroi lansate în ultimii 5 ani

Cinematic scena în ultimii 5 ani a fost plină de filme cu super-eroi. Fiecare film bazat pe benzi desenate are propriii săi fani. Unele se disting prin performanțe de groază, efecte vizuale uimitoare și povestiri cinematografice memorabile.

 • Avengers: Endgame (2019) – Acesta este un final al unei epoci de super-eroi. Ne bucurăm să vedem toți supereroii preferați în acțiune.
 • Black Panther (2018) – Un blockbuster MCU cu un super erou „negru”. Abordează probleme sociale și politice reale.
 • Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) – Primele versiuni animate ale poveștilor Spider-man. Unul dintre cele mai bune filme de supereroi animate.
 • Wonder Woman (2017) – Explorează originile și puterea unuia dintre cei mai populari super-eroi. Unul dintre cele mai bune lansate în 2017.
 • Deadpool (2016) – O comedie diferită de toate celelalte. Cu un umor sarcastic, tone de violență, glume murdare și o performanță memorabilă a lui Ryan Reynolds.

Fanii filmelor de acțiune au fost anticipați și, în general, au oferit o experiență cinematografică grozavă.

Filme cu supereroi lansate în 2016

În ultimii cinci ani, au fost lansate numeroase filme cu supereroi. Începând cu The Avengers în 2012, acest gen de filme a devenit rapid unul dintre cele mai populare și faimoase în lume. Acest articol se va concentra asupra filmelor cu supereroi lansate în 2016. Vom explora detaliile lor, inclusiv personajele principale, actorii și mesajul general.

“Doctor Strange” – Marvel

În 2016, “Doctor Strange” face parte din franciza Marvel, care a adus o mulțime de filme cu supereroi în ultimii 5 ani.

Povestea urmărește călătoria lui Stephen Strange, în căutarea puterilor magice. El a călătorit la Kamar-Taj, un sanctuar al magiei, și a început să-și dezvolte propriile puteri și să lupte împotriva forțelor răului.

Un film Marvel excelent pentru fanii de supereroi. Ei au fost tratați cu “The Avengers” în 2012, “Captain America: The Winter Soldier” în 2014 și “Black Panther” în 2018. Aceste filme oferă o perspectivă diferită asupra universului Marvel și vor ține entuziasmul fanilor în anii următori.

Pro tip: Vizionați toate filmele anterioare ale universului Marvel pentru a vă bucura de ceea ce urmează!

“Batman v Superman: Dawn of Justice” – DC

“Batman v Superman: Dawn of Justice” este un film DC lansat în 2016. Explorând confruntarea dintre doi supereroi iconici, Batman și Superman, acest film a fost criticat pentru povestea sa încărcată și prea întunecată. Însă imaginea impresionantă de ansamblu și interpretarea puternică a personajelor principale au fost admirate de fani.

Acest film face parte din valul de filme cu supereroi lansate în ultimii 5 ani. Printre acestea se numără “Avengers: Endgame” (2019) și “Wonder Woman” (2017). Acestea combină acțiunea spectaculoasă, efectele vizuale impresionante și o varietate de personaje valoroase, oferind o experiență epică de vizionare.

“Deadpool” – Marvel

“Deadpool” este un film cu supereroi lansat de Marvel în 2016. Povestea vorbește despre Wade Wilson, un fost soldat care devine mercenar și primește puteri supranaturale după ce e supus unui experiment ilegal. Acest film se remarcă prin tonul său umoristic și prin scenele de luptă pline de acțiune.

“Deadpool” face parte din seria de filme cu supereroi lansate în ultimii 5 ani. Printre titlurile populare se numără “Avengers: Endgame”, “Black Panther” și “Wonder Woman”. Aceste filme au devenit foarte populare, consolidând piața filmelor de supereroi și aducând bani la box office.

Dacă ești fan al filmelor de supereroi, nu rata “Deadpool”!

Filme cu supereroi lansate în 2017

Ultimii 5 ani s-au remarcat prin multitudinea filmelor cu supereroi. Au fost lansate mai multe decât oricând înainte! În 2017, au fost 6! Aceste filme au adunat milioane de spectatori și au câștigat mulți premii. Să vedem care sunt aceste filme și ce avantaje și dezavantaje au.

“Justice League” – DC

În 2017, DC Comics a lansat “Justice League”. Acest film cu supereroi urmărește eforturile echipei pentru a învinge o putere extraterestră malefică. În ultimii 5 ani, filmele cu supereroi au avut succes fără precedent. Multe alte filme și francize s-au inspirat de la ele. Cele mai populare sunt “Avengers: Infinity War”, “Black Panther”, “Wonder Woman” și “Deadpool”. Acestea sunt pline de acțiune, suspans și umor. O plăcere pentru întreaga familie! Dacă sunteți un fan al filmelor cu supereroi, nu ratați aceste filme.

“Wonder Woman” – DC

“Wonder Woman” a făcut debutul în 2017. Este unul dintre cele mai apreciate filme cu supereroi din ultimii 5 ani. Diana, o prinţesă Amazoniană, renunţă la lumea ei pentru a salva omenirea în Primul Război Mondial. Acţiune, umor şi emoţie se îmbină în film. Efectele vizuale sunt uimitoare, iar Gal Gadot îşi face o performanţă strălucitoare. Patty Jenkins este regizorul filmului, ce a câştigat mai multe premii şi nominalizări. Printre acestea se numără şi premiul Critics’ Choice Movie pentru cel mai bun film al anului. Este un film ce trebuie văzut de iubitorii genului supereroi!

“Spider-Man: Homecoming” – Marvel

“Spider-Man: Homecoming” este un film cu supereroi lansat în 2017. Urmărește aventurile lui Peter Parker, cunoscut și ca Spider-Man. Acesta se bazează pe benzile desenate Marvel și face parte din universul Marvel Cinematic Universe.

În ultimii 5 ani au fost lansate mai multe filme cu supereroi. Printre ele se numără:

 1. The Avengers
 2. Iron Man 3
 3. Captain America: The Winter Soldier
 4. Guardians of the Galaxy
 5. Black Panther

Aceste filme au avut un succes uriaș în întreaga lume, aducând la viață personaje indrăgite de fanii benzilor desenate.

Pro tip: Dacă sunteți fan al benzilor desenate, nu ratați acest film și celelalte producții cu supereroi Marvel!

Filme cu supereroi lansate în 2018

Filmele cu supereroi au devenit foarte populare în ultimii 5 ani. Începând cu 2018, avem la dispoziție multe astfel de filme. În acest articol, vom vorbi despre filmele lansate în 2018.

Vom examina avantajele și dezavantajele lor.

„Pantera Neagră” – Marvel

“Black Panther” este un film Marvel cu supereroi din 2018 ce a stârnit interesul prin abordarea sa neobișnuită de a prezenta negritudinea și cultura afro-americană. Pelicula aduce un plus de strălucire și umor ingenios genului de filme cu supereroi.

Alte filme recente ce au impresionat iubitorii de supereroi sunt:

 • “Avengers: Infinity War”
 • “Spider-Man: Into the Spider-Verse”
 • “Wonder Woman”
 • “Logan”

Oferindu-le o nouă perspectivă și o experiență memorabilă!

Sfat: Dacă ești nou în lumea filmelor cu supereroi, încearcă să începi cu aceste pelicule recente pentru a avea o idee despre gen și apoi explorează alte clasice ale genului.

„Avengers: Infinity War” – Marvel

În 2018 a fost lansat “Avengers: Infinity War“, o parte din seria de filme cu supereroi Marvel, care începuse acum mai bine de 10 ani.

Personaje cum ar fi Iron Man, Captain America și Spider-Man se alătură luptei împotriva răufăcătorului Thanos. Acesta încearcă să distrugă universul prin cumpărarea celor 6 pietre Infinity.

Epicul film oferă fanilor Marvel acțiune și dramă. Interpretările personajelor și secvențele de luptă sunt unice. Filmul a strâns peste 2 miliarde de dolari în box-office-ul global, aducând un succes financiar uriaș pentru Marvel și Disney.

Sfat: Vizionați toate filmele cu supereroi lansate în ultimii 10 ani, în ordinea evenimentelor din poveste, pentru a urmări întreaga istorie a universului Marvel.

„Aquaman” – DC

“Acquaman” este un film DC cu supereroi lansat în 2018. Îl are pe Jason Momoa în rolul principal. Povestește despre Aquaman care se aventurăază să-și descopere identitatea și să repare greșelile tatălui său. Acest film strălucește prin efectele sale vizuale spectaculoase și prin acțiunea plină de adrenalină.

Bazat pe benzi desenate create în 1941 de Paul Norris și Mort Weisinger, “Acquaman” a primit recenzii pozitive și a câștigat peste 1.1 miliarde de dolari la box office. Un must-see pentru orice fan al genului supererou, care vă va transporta într-o lume plină de magie și aventură.

Filme cu supereroi lansate în 2019

În 2019, statisticile din ultimii cinci ani arată că au apărut mai multe filme cu supereroi. Printre ele se numără Aquaman, Captain Marvel și Spider-Man: Far From Home. Aceste filme au adus succes spectaculos și au avut un impact uriaș asupra industriei cinematografice.

Să vedem ce spun despre aceste filme și despre impactul lor asupra industriei:

„Captain Marvel” – Marvel

“Captain Marvel” – un film cu supereroi din 2019, produs de Marvel Studios! Acțiunea se petrece în anii 90 și arată originea și evoluția personajului, Carol Danvers alias Captain Marvel. A fost un succes major, iar criticii au răspuns pozitiv.

În ultimii 5 ani, genul de filme cu supereroi s-a dezvoltat semnificativ, iar “Captain Marvel” este una dintre cele mai populare. Deci, cu siguranță vom vedea mai multe filme de supereroi în viitor.

Pro tip: Pentru o experiență cinematografică completă, dacă te interesează “Captain Marvel”, asigură-te că vezi și alte filme din Marvel Cinematic Universe.

„Avengers: Endgame” – Marvel

“Avengers: Endgame” a fost o peliculă despre supereroi extrem de dorită și iubită lansată în 2019. Personajele în urma evenimentelor din “Infinity War” încearcă să găsească modalitatea de a anula ce a făcut Thanos și de a readuce la viață jumătatea de populație dispărută. Acest film marchează sfârșitul unei călătorii epice, în care eroii Marvel din toate filmele se alătură pentru a lupta împotriva unuia dintre cei mai puternici inamici. Cu o distribuție uimitoare și o poveste captivantă, “Avengers: Endgame” a fost o încheiere satisfăcătoare și emoționantă pentru această eră a MCU.

Sfat: Dacă vă place să vizionați filme cu supereroi, poți să te uiți și la alte filme lansate în ultimii 5 ani, precum “Captain America: Winter Soldier” (2014), “Black Panther” (2018) și “Spider-Man: Homecoming” (2017). Acestea aduc mai multă acțiune și aventură în universul Marvel.

„Spider-Man: Far From Home” – Marvel

“Spider-Man: Far From Home” este un film cu supereroi lansat în 2019 de Marvel. Este următoarea parte a “Spider-Man: Homecoming” și a câștigat la box office. Peter Parker merge într-o călătorie de școală în Europa și se confruntă cu un nou dușman, Mysterio.

Alte filme cu supereroi din ultimii 5 ani includ:

 • “Avengers: Endgame” (2019)
 • “Black Panther” (2018)
 • “Wonder Woman” (2017)
 • “Deadpool” (2016)
 • “Captain America: Civil War” (2016)

Aceste filme au fost foarte populare printre fanii genului și au întrecut așteptările.

În concluzie, filmele cu supereroi lansate în ultimii ani, inclusiv “Spider-Man: Far From Home,” au oferit o experiență uimitoare, captivantă și incredibilă.

Filme cu supereroi lansate în 2020

Ultimii 5 ani: plini de filme cu supereroi. Unele dintre cele mai populare fiind lansate în 2020. Acestea au adus un plus de efecte vizuale uimitoare și povești captivante. Iată o listă a celor mai bune filme cu supereroi lansate în 2020:

“Birds of Prey” – DC

“Birds of Prey” este un film DC din 2020. E despre aventurile anti-eroinei Harley Quinn și ale Birds of Prey, format din Black Canary, Huntress și Renee Montoya.

Ultimii 5 ani au fost marcați de o mulțime de filme cu supereroi interesante. “Wonder Woman”, “Black Panther”, “Spider-Man: Into the Spider-Verse”, “Joker” sunt doar câteva dintre ele. Aceste filme sunt foarte apreciate de fanii genului. Oferec o varietate de povești și personaje pentru toate gusturile.

Pro tip: Dacă sunteți fani ai filmelor cu supereroi, încercați să vedeți toate aceste filme. Experiența diversității abordărilor genului va fi una de neuitat.

“Wonder Woman 1984” – DC

Wonder Woman 1984 este un film DC Comics lansat la sfârșitul anului 2020. Gal Gadot joacă rolul principal. Acțiunea se petrece în 1984 și prezintă lupta Wonder Woman împotriva unor noi dușmani care amenință planeta. Patty Jenkins a regizat filmul și a primit critici amestecate.

Dacă sunteți fan al filmelor cu supereroi, există o multitudine de opțiuni lansate în ultimii 5 ani. De exemplu “Avengers”, “Justice League”, “Deadpool”, “Logan” și “Spider-Man: Into the Spider-Verse”. Acestea au primit recenzii pozitive din partea criticilor de specialitate și publicului.

“The New Mutants” – Marvel/X-Men

“The New Mutants” este un film lansat în 2020. Se bazează pe seria de benzi desenate “X-Men” a Marvel. Acesta urmărește o poveste despre tineri mutanți care încearcă să-și controleze puterile, fiind ținuți prizonieri într-un loc misterios.

În ultimii 5 ani, au fost lansate multe filme cu supereroi. Exemple: “Deadpool” (2016), “Wonder Woman” (2017), “Black Panther” (2018), sau “Avengers: Endgame” (2019). Acestea au demonstrat că interesul pentru acest gen nu s-a stins. Industria cinematografică produce și astfel de filme pentru fanii lor.

întrebări frecvente

1. Ce filme cu supereroi au fost lansate în ultimii 5 ani?

R: În ultimii 5 ani au fost lansate mai multe filme cu supereroi, inclusiv Avengers: Infinity War, Black Panther, Captain Marvel, Spider-Man: Far From Home, Joker și Wonder Woman 1984.

2. Cine joacă rolul principal în Avengers: Infinity War?

R: Rolul principal din Avengers: Infinity War îl joacă actorul Robert Downey Jr. în rolul lui Tony Stark / Iron Man.

3. Care a fost încasările la box office pentru filmul Black Panther?

R: Black Panther a înregistrat încasări de peste 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial.

4. Cine este actorul care joacă rolul lui Joker în filmul omonim?

R: Joaquin Phoenix joacă rolul lui Joker în filmul omonim.

5. Care este distribuția filmului Wonder Woman 1984?

R: Gal Gadot joacă rolul lui Wonder Woman, Chris Pine îl joacă pe Steve Trevor și Kristen Wiig îl joacă pe Cheetah.

6. Care este cea mai recentă apariție a personajului Spider-Man în filmele cu supereroi?

R: Spider-Man: Far From Home, lansat în 2019, este cea mai recentă apariție a personajului Spider-Man în filmele cu supereroi.

Share

Categorii

Profil social

Now! Get a Free Contact Our Agent To Get A Quote